Alla kan göra något

En sak som kanske inte syns så mycket utåt är vårt arbete för välgörenhet. Det gör oss inget att det syns, för det är inte för att få uppmärksamhet eller för att locka kunder som vi gör det, utan för att vi själva tycker att det är viktigt. Därför är det inget vi direkt skyltar med. Tvärtom håller vi faktiskt ganska låg profil just för att vi inte vill att någon ska få uppfattningen att vi gör det för att på något sätt göra reklam för oss själva. Däremot tycker vi att det är viktigt att vara med och dela budskapet om att alla kan göra något. Och kan man göra något så har man också en skyldighet att göra det, tycker vi. Eller i alla fall försöka.

Vi stöttar olika organisationer
Vi arbetar med välgörenhet på så sätt att vi skänker pengar till olika organisationer. Vi känner att pengar är det vi kan bidra bäst med, och det är också något som verkligen behövs. Vissa av oss volontärarbetar också på olika sätt, men det sker på fritiden och har egentligen ingenting med företaget att göra.

Organisationerna som vi stöttar fokuserar på olika områden och vi skänker ofta pengar där det behövs akut just nu, men även till sådant som är ett ständigt pågående arbete. Det kan handla om allt från flyktingar till vår miljö. Barn ligger oss extra varm och hjärtat och det gäller både utsatta barn i andra delar av världen och barn här i Sverige som på ett eller annat sätt behöver hjälp eller stöd.

En organisation som vi stöttar är Frälsningsarmén som bland annat jobbar mycket med just barn och ungdomar. De har många projekt här i Sverige, bland annat att arbeta förebyggande mot droger och att stötta tonårsföräldrar. På deras sajt kan man läsa mer om deras arbete, ge en gåva och även se lite filmer, som till exempel den här som handlar om att alla ungdomar ska få samma chans.

Gör något du också!
Med det här blogginlägget vill vi sprida budskapet om att vi alla tillsammans måste hjälpas åt. Du kan inte göra allt, men du kan säkert göra något. Och man måste inte skänka en massa pengar, det går lika bra med en liten summa eller att man engagerar sig på något annat sätt, till exempel genom att bidra med sin tid. Vet du inte var du ska börja i all den här världens elände så har vi ett råd: hjälp barn! De är vår framtid och det är barnen som ska ta hand om den här planeten efter oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation