Dags för trendig förvaring

Jag vet inte hur ofta jag har varit med om det, eller hur många gånger jag har själv gjort mig skyldig till det, men det finns verkligen ett överflöd av fula och omoderna hyllor i svenska hem. Jag vet hur svårt det kan vara att titta på sig egen förvaring på ett sätt som är kritisk till själva utseendet, för många gånger så är det ju inte själva förvaringen som är av intresse, utan det som finns inuti. Det blir helt enkelt en blind fläck i våra hem, som drar ner helhetsintrycket, utan att vi kanske är medvetna om det. Vi känner att det är någonting som känns fel, men kan inte riktigt sätta ordet på vad det är. Därför uppmanar jag dig till att se över dina hyllor hemma, för hyllorna i sig kan faktiskt vara möbler som gör ditt hem ännu bättre!
books-1245744_640

Form och funktion

Många gånger när jag pratar inredning så handlar det om att kombinera formen med funktionen. Anledningen är helt enkelt att det är två saker som måste fungera när det gäller den typen av inredning. Ta en bokhylla som exempel. Den kan inte se ut hur som helst eftersom att det riskerar att göra att funktionen med bokhyllan går förlorad. Samtidigt så kan inte heller en bokhylla vara bara fyra pinnar med några etager. Det ser oseriöst och smutsigt ut och passar definitivt inte för ett hem där man ska kunna trivas.

Det är den där unika kombinationen av form och funktion som måste gälla när det kommer till en bokhylla, och lyckligtvis så finns det ett bra och stort utbud av bokhyllor på flera håll, både på nätet och i fysiska butiker. När jag själv insåg mitt eget fel med mina bokhyllor så vände jag mig direkt till nätet. Jag anser att det alltid finns mer att välja på där och det gör att jag kan bli väldigt personlig i mitt val. Dessutom så brukar priserna vara lägre på nätet, så det var ju då alldeles självklart att jag till sist landade på chilli.se. Det är en butik med enormt mycket fina saker, som passar olika människor och olika hem. Jag brukar rekommendera de jag hjälper att kolla där, och ärligt talat så är jag själv inne och kollar enbart för att uppdatera mig i modern design.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation