Formexmässan

Som vilken inredare som helst som har en uppfattning om vad man ska syssla med och hur man ska inspireras, var jag också iväg på årets Formexmässa i Stockholm. Det är den största inredningsmässan i Norden och det märktes. Jag var en av de 20 703 besökarna på plats och under de dagar som mässan pågick så ställde inte mindre än 9 413 företag ut. Det är på många sätt en hissnande upplevelse att vandra omkring bland alla olika företag och se vad de sysslar med och har att erbjuda. Det ger mig verkligen inspiration att prata med människor och företag som sysslar med samma saker som vi på Lach & Dröm gör, vilket jag vet kommer att utveckla hur vi själva designar och hur vi lägger upp vår planering inför kommande år.

Det ger oss också en chans att ta del av de nya trender som kan tänkas komma, och det gäller att vara ute i rätt tid för att ge våra kunder möjligheten att kunna hänga med i trenderna, då framför allt när det kommer till sovrum och sängar. Dessutom fanns det på mässan också mängder av olika utländska företag, och det är värdefullt. Det ger oss inte bara en möjlighet att se vad det är som går hem i andra delar av världen, det skapar utrymmer för att känna in vad internationella företag tycker om svensk inredning och design, vilket kommer ge oss ovärderlig information om hur vi egentligen kanske borde tänka i vår bransch.

Jag älskar dessa mässor och det gör mig absolut ingenting att det är smackat folk. Jag tycker om att träffa människor, framför allt sådana som delar mitt intresse och passion för inredning. Även fast jag åkte dit ensam så kände jag mig aldrig det, jag träffade mycket spännande människor som vi säkerligen kommer ha bra utbyte med i framtiden, inte enbart som kompanjoner utan också som goda vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation