Om Lach & Dröm

Vi är ett medelstort företag som har fixat med inredning och sovrum i snart 20 års tid. Vi har ett förflutet inom dels olika inredningsbutiker och dels möbelsnickeri, vilket gör att vi har en bred erfarenhet bakom inredningstrender, samtidigt som vi förstår mekaniken bakom sängar, sängbord och garderober. Vi har en unik kombination människor som har möjligheten att bedöma bra design, med utmärkta inredningstips, dessutom har vi kunskapen om möblerna i sig. Det gör att vi mycket lätt kan se om något är bra gjort eller inte, och därmed också garantera dig att det som vi säljer kommer att vara av hög kvalité.

Vi är just nu 4 stycken på företaget som alla driver Lach & Dröm med den största passionen möjligt då vi vet hur viktigt det är med en god natts sömn. Det är ingenting man ska ta lättvindigt på, utan kvalité på sängar är att bry sig och att få sitt sovrum att se fantastiskt ut kommer att göra att du sover bättre och kan slappna av mer naturligt, utan störande moment runt dig.
Kontakta oss

oss-bra-upplosningKundkontakt är något vi ser som en självklarhet och du ska inte behöva vänta länge för höra från oss när du behöver ha svar på frågor eller bara har allmänna funderingar. Precis som vi finns här för att ta hand om din sömn och ditt sovrum, finns vi också här för att ta hand om alla problem som du eventuellt upplever. Det som gör att vi hela tiden fortsätter att sträva efter att våra kunder ska få så bra service som möjligt är att en nöjd kund är en glad kund som gör att vi blir precis lika glada.

Vi kommer därför alltid att finnas tillgängliga på olika sätt och antingen så kontaktar du oss via e-post, eller så kan du mellan 08.00 – 18.00 ringa direkt till oss här i butiken för att få hjälp med eventuella frågor du har om priser, beställningar, reklamationer med mera. Våra kunniga personal kommer göra allt som står i deras makt att ge dig den bästa hjälpen möjlig. Välkomna hälsar Anneli och Jöran med personal!

Kontaktuppgifter

Lach & Dröm
Stigbergsliden 30
411 03 Göteborg
E-post: kontakt@lachodrom.se
Telefonnummer: 031-702 002 99

Du kan också använda kontaktformuläret här:

 

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *