Sommarnyheter

Sommaren har äntligen kommit till Sverige och det är nu som det är den härligaste tiden att leva på året. Människor blir glada, fulla av energi och det är härligt att se hur alla fullkomligen suger i sig av allt solsken vi blir bortskämda med. För varje år som går så längtar man mer och mer efter sommaren och i år har den verkligen varit efterlängtad med tanke på vilken lång och kall vinter vi har gått igenom. Nu är det nya tider och nya tider betyder också nytt sortiment på Lach & Dröm!

Möbler och inredning för sommaren är sättet för dig att flytta med den somriga känslan in i ditt hem, och framför allt till ditt sovrum. När sommarens kvällar ger sina svala vindar för att kompensera för värmen som tryckt under dagen, passar inget bättre än ett par tunna gardiner som böljar i den lätta brisen. Att sedan, med fönstren öppna, kasta sig i sin säng med luftiga lakan är ett säkert sätt för dig att garantera dig om att du kommer att njuta precis lika mycket av morgondagens strålande solsken.

Vi har fått in mycket nytt nu till sommaren i mängder av lätta och luftiga tyger som kommer att ge dig en himmelsk känsla i ditt sovrum. Dessutom har vi även fått in ett parti helt nya sängramar som är härligt vita med vackra sängbord till, som dessutom har fått ett rabatterat premiärpris, nu, den första veckan. Välkomna in till oss och låt oss hjälpa dig att verkligen göra det mesta av din sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation