Sovrumsnytt

Man måste uppdatera sig när det kommer till sitt utbud av olika sängar, dels för att kunder efterfrågar nya varianter och samtidigt för att man ska kunna hänga med i rådande trender i designer. Vi älskar våra sängar, men sortiment behöver bytas ut igen, och även om det känns som att man lämnar ifrån sig en gammal trogen vän när man låter de sista modellerna gå i utförsäljningen, men när vi får in de nya är de känslorna som bortblåsta.

Våra sängar
Vi beställer våra sängar från Trademax, en nätbutik som har ett gigantiskt utbud av olika typer av sängar, allt från enkelsängar till kontinentalsängar, och jag kan inte bli mer lycklig än när den transporten kommer. Det är nytt och det är fräscht och jag kan knappt bärga mig tills jag får orera om alla fördelar med dessa sängar till våra kunder. Känner jag mig själv rätt så kommer jag troligen bli väldigt pladdrig när det gäller våra nya sängar, men det tycker jag samtidigt att det är värt. Sängar som kan ge våra kunder bra sömn och samtidigt är gjorda av kunniga människor i hög kvalité förtjänar alla lovord som jag kan ge dem!

Vi på Lach & Dröm har alltså uppdaterat vårt sortiment för att kunna erbjuda våra kunder sängar som ligger precis rätt i tiden, samtidigt som de fyller syftet utmärkt. Trademax kan verkligen det här med att välja ut sängleverantörer som värdesätter kvalité och stil, så det är en butik vi kommer att fortsätta att använda lång tid framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation