Temavecka: Marint

temamarin

Den marina stilen verkar aldrig riktigt bli otrendig, och det är något vi uppskattar här på Lach & Dröm. Det marina har nämligen en möjlighet att skapa så vackra rum att man knappt tror att det är möjligt. Det handlar mycket om vitt, blått och olika naturfärger i olika utförandanden och kombinationer, vilket gör att man kan känna att man tar in en bit av skärgården eller havet. Strand och hav är per definition ett sätt att reflektera stilsäkerhet och lugn, en utmärkt kombination som dessutom anses vara ganska lyxig i de flesta kombinationer.

Vi kommer nu här på Lach & Dröm att ha en temavecka där vi väcker våra havslustar till liv och vår längtan efter stränder och långa sommardagar. För det är också en av de saker som det marina temat ger en känsla av, sommar, sol, vatten och bad. Det ger en känsla av ledighet och lugn, vilket ger en inomhusmiljö som skapar precis samma känsla. Det är viktigt för hemmet att det just ska vara en plats där man kan känna sig ledig, vilket gör det marina temat till ett mycket bra inredningstema för syftet.

Vi kommer denna vecka att erbjuda speciellt bra priser på inredningsdetaljer och attiraljer som har med det marina att göra. Perfekt att kombinera och passa ihop med alla typer av sovrum, oavsett om det rör sig om en kontinentalsäng eller ett sängbord. Dessutom har vi många fina ramsängar i olika utföranden med naturliga färger, allt till ett rabatterat pris! Skepp ohoj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation