Temavecka: Vitt

temavit

Det vita temat är lite underskattat, även fast vi som svenskar verkar tycka om när en inredning är avskalad och minimalistisk. Att använda sig av vitt kanske många tycker kan vara tråkigt, men det som de inte tänker på är att det finna så otroliga mängder av olika nyanser när det kommer till den vita färgen, som alla är bra och fyller ett syfte på sitt vis. Äggskalsvitt är ett exempel på en nyans av vitt som samtidigt som den är vacker och stilren också bidrar med ett tryck och känsla.

Den vita veckan, som vi valt att kalla denna rabatterade period, handlar om att hylla allt det vita och vilken inredningspotential som den färgen har. Om man ser till sovrummet så är det, som vi varit inne på tidigare, en plats där hjärnan inte ska behöva gå på högvarv, utan snarare koppla av och inte tänka för mycket. Ett rum som bjuder in till eftertanke och vila. Vit är då färgen som passar utmärkt för det ändamålet, eftersom den inte på något sätt dominerar ett rum, utan snarare blir en inredningsdetalj som finns i bakgrunden och förhöjer syftet med ditt sovrum och din säng.

Du kan därför räkna med att vitt, i olika nyanser på sängkläder, sängramar, sängbord och gardiner är ett säkert val för dig som gillar det avskalade, samtidigt som du vill ha ett rum som ger dig kraft och energi utan att kännas innehållslöst. Här hos oss på Lach & Dröm kan du med all säkerhet hitta de nyanser som passar dig bäst, och vi finns såklart hela tiden till din hjälp. Att allt vitt, både det nya och second hand, denna vecka kommer ha extra bra priser är bara det en ytterligare anledning att komma in till oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation